VOICE – Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Οι γυναίκες και η πολιτική εκπροσώπηση»

📢Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό μας σεμινάριο με θέμα «Γυναίκες και Πολιτική Εκπροσώπηση», το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Αξίες της Ένταξης, της Ιθαγένειας και της Συμμετοχής» (VOICE).📢

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το διαδραστικό διαδικτυακό σεμινάριο, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην προώθηση της ενεργού πολιτικής συμμετοχής, της ένταξης και της ισότητας των φύλων, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση των γυναικών που προέρχονται από οικογένειες μεταναστών δεύτερης γενιάς.

📝Μαζί, θα αναλύσουμε το τρέχον τοπίο της γυναικείας πολιτικής συμμετοχής, θα ανταλλάξουμε βασικές ιδέες και θα εξετάσουμε τα συγκεκριμένα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες κατά την είσοδό τους στη δημόσια ζωή. Μέσα από τον κοινό διάλογο και την ενεργή συμβολή σας, στοχεύουμε να αξιολογήσουμε τις πραγματικές ευκαιρίες για αλλαγή και να δημιουργήσουμε από κοινού στρατηγικές που θα προωθήσουν μια ουσιαστική και χωρίς αποκλεισμούς πολιτική εκπροσώπηση.

📅 12 Οκτωβρίου 2026 – 14:00 – 16:00 CET

📍 Διαδικτυακά

💡 Δωρεάν συμμετοχή

🔗Εγγραφείτε εδώ.

Η δραστηριότητα αυτή διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου «Αξίες της Ένταξης, της Ιθαγένειας και της Συμμετοχής» (VOICE), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες» (CERV) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Την κοινοπραξία συντονίζει η Fondazione Cumse (Ιταλία) σε συνεργασία με εταίρους από την Ελλάδα (Δίκτυο Συνεργαζόμενων Εμπειρογνωμόνων Αθήνας) και τη Βουλγαρία (Multi Kulti Kolektiv).